Kdo smo?

Zaščiteni od glave do pet

Smo specializirano podjetje za celotno oskrbo z delovno zaščitno opremo od glave do pet – z delovnimi oblačili (narejenimi po meri), zaščitno obutvijo, zaščitnimi rokavicami, ostalo osebno varovalno opremo in industrijsko opremo.

Že 40 let se v družinskem podjetju Rednak trudimo, da bi zadovoljili kompleksne potrebe najrazličnejših gospodarskih panog po visokokakovostnih, udobnih in varnih zaščitnih oblačilih, opremi in obutvi za njihove zaposlene. Na temelju našega strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj je nastala naša blagovna znamka Pazi name, katere osnovno poslanstvo je skrb, da bodo vaši zaposleni na delovnem mestu visokokakovostno in udobno zaščiteni od glave do pet.

Z našo blagovno znamko Pazi name smo najbolj prepoznavni na področju izdelave zaščitnih delovnih oblačil po naročilu, saj je naša največja konkurenčna prednost ravno ta, da lahko z lastno proizvodnjo v vsakem trenutku prisluhnemo potrebam, zahtevam in željam naših kupcev. Zaradi izdelave delovnih oblačil v lastni proizvodnji ne pogojujemo minimalnih količin naročil posameznih artiklov ter lahko posamezna oblačila izdelamo po želji naročnikov tudi v tako imenovani ”nestandardnih velikostih” (podaljšan kroj ipd.) ali naredimo ojačitve na predelih oblačilih, kjer se le-ta zaradi specifike dela hitreje obrabijo.

Invalidske kvote

Poleg osnovne dejavnosti vam lahko v našem invalidskem podjetju Rednak IP na oblačila, rokavice in čevlje proizvedene v naši proizvodnji ponudimo tudi nadomestitev invalidskih kvot in s tem PRIHRANEK od 752,10 EUR !!!

Vsa slovenska podjetja, ki zaposlujejo več kot 20 delavcev, morajo imeti zaposlen ustrezen delež invalidov, ki je določen glede na dejavnost podjetja. Podjetja, ki ne zaposlujejo predvidenega števila invalidov, so dolžna za vsakega manjkajočega invalida mesečno vplačati 752,10 EUR, na račun Javnega jamstvenega, preživninskega in invalidskega sklada. Torej je potrebno za 1 manjkajočega invalida letno vplačati na navedeni račun 9.025,20 EUR! Strošek dela za nadomestitev 1 invalida je predpisan s strani države (1.343,04 EUR brez DDV) in je pri 65% priznanem strošku dela v ceni naših izdelkov potrebno narediti mesečno realizacijo 2.066,22 EUR brez DDV. Prav tako pa si lahko z nakupom delovnih oblačil, zaščitnih rokavic (usnjenih in bombažnih), drugih izdelkov iz usnja ter delovne obutve, ki jo sami izdelujemo v našem invalidskem podjetju, nadomestite manjkajoče invalidske kvote - že samo z nadomestilom kvote za 1 invalida privarčujete letno 9.025,20 EUR:
Podjetje A podjetje Rednak IP d.o.o.
Delovna zaščitna sredstva (rokavice, obutev, oblačila) 2.066,22 EUR brez DDV 2.066,22 EUR Brez DDV
Prispevek v invalidski sklad 752,10 EUR /
SKUPAJ STROŠEK 2.818,32 EUR 2.066,22 EUR

Poslanstvo in vizija

* Smo družinsko podjetje. V našo družino sodijo sodelavci, kupci in dobavitelji.
* V središču naše pozornosti je stranka. Stranka je smisel in cilj našega razmišljanja in delovanja. Tržna orientacija zato ne služi samo poslovnim odnosom in partnerstvu, temveč je tudi osnova trajnega prijateljstva. Njena ohranitev je za nas najvišja zapoved.
* Naš cilj je postati vodilni na trgu zaščitne delovne opreme in še posebej oblačil po meri.
* Z visoko kakovostjo naših proizvodov pospešujemo in oblikujemo dobro počutje človeka. Zaupanje naših strank utemeljujemo z višjim kakovostnim nivojem kot naša konkurenca in to na trgu tudi dokazujemo.
* Smo tako dobri kot znaša vsota naših sodelavcev. Gradimo na njihovi sposobnosti in kreativnosti. Želimo si samostojnih, odločnih in podjetnih sodelavcev. Veselje do dela, medsebojno podporo in odprt pogovor dosegamo s čutom za sočloveka.
* Našo prihodnost uresničujemo z dobičkom. Zanj so predpogoj uspešne in zadovoljne stranke. Verjamemo, da tržno orientirano in inovativno prizadevanje kakor tudi delavnost naših zaposlenih zagotavlja gospodarski uspeh.

Poslovna izkaznica

REDNAK TRGOVINA d.o.o.
Primorska cesta 6c
3325 ŠOŠTANJ

Telefon: 03 898 37 30
Fax: 03 898 37 31

e-mail: info@rednak.si prodaja@rednak.si

Davčna številka: 94623872
TRR: HRANILNILCA LON d.d.
SI56 6000 0000 0563 350
Število zaposlenih:  45

REDNAK IP d.o.o.
Primorska cesta 6c
3325 ŠOŠTANJ

Telefon: 03 898 37 30
Fax: 03 898 37 31

e-mail: info@rednak.si prodaja@rednak.si

Davčna številka: 75492792
TRR: HRANILNILCA LON d.d.
SI56 6000 0000 0563 544
Število zaposlenih: 38

Zakaj izbrati Pazi name?

Vrhunska-kakovost-ikona

Zakaj izbrati Pazi name?

Za popolno zaščito in udobje na delovnem mestu
Skreiramo-po-meri-ikona

SKREIRAMO PO MERI

Za posebne potrebe vaše panoge in delovnih procesov.
Tradicija-ikona

TRADICIJA

Smo slovensko družinsko podjetje s 40-letno zakladnico izkušenj.
Izdelano-v-Sloveniji-ikona

IZDELANO V SLOVENIJI

Zaščitna delovna oblačila po meri narejena v lastni proizvodnji.
Vse-na-enem-mestu-ikona

VSE NA ENEM MESTU

Nudimo vso delovno zaščitno opremo od glave do pet na enem mestu.

Zadovoljni naročniki

V podjetju Rednak  smo znani po izdelavi zaščitnih delovnih oblačil po naročilu, zato lahko v vsakem trenutku prisluhnemo potrebam, zahtevam in željam naših kupcev. Zaradi izdelave delovnih oblačil v lastni proizvodnji ne pogojujemo minimalnih količin naročil posameznih artiklov ter lahko posamezna oblačila izdelamo po želji naročnikov tudi v tako imenovani ”nestandardnih velikostih” (podaljšan kroj ipd.) ali naredimo ojačitve na predelih oblačilih, kjer se le-ta zaradi specifike dela hitreje obrabijo. Na vsa oblačila nudimo tudi možnost vezenja ali natisa znaka vašega podjetja, imena … itd.
Poleg zaščitnih delovnih oblačil vam na enem mestu zagotavljamo tudi  bogato in visokokakovostno ponudbo zaščitne delovne opreme, obutve in rokavic, da bodo vaši zaposleni na delovnem mestu varno in udobno zaščiteni od glave do pet. Zaupa nam že več kot 1000 kupcev/naročnikov.