Načrtovanje in razvoj

Prisluhnemo vašim željam in potrebam

V podjetju Rednak smo z blagovno znamko Pazi name najbolj prepoznavni na področju izdelave zaščitnih delovnih oblačil po naročilu, saj lahko v vsakem trenutku prisluhnemo potrebam, zahtevam in željam naših kupcev ter v lastni proizvodnji z 90 zaposlenimi  izdelamo vse vrste zaščitnih delovnih oblačil po vaši meri od razvoja – izdelave krojev, izbora tkanin in dodatkov – pa vse do končnega izdelka.

V skladu s potrebami kupcev izdelamo tudi natančno takšna t.i. tipizirana oblačila, ki jih že uporabljajo. Prav tako v lastni proizvodnji izdelamo vse vrste vezenih emblemov ali embleme natisnemo.

Zaradi izdelave delovnih oblačil v lastni proizvodnji ne pogojujemo minimalnih količin naročil posameznih artiklov ter lahko posamezna oblačila izdelamo po želji naročnikov tudi v tako imenovani ”nestandardnih velikostih” (podaljšan kroj ipd.) ali naredimo ojačitve na predelih oblačilih, kjer se le-ta zaradi specifike dela hitreje obrabijo.

Prepričani smo, da boste pri nas tudi vi našli vrhunsko kakovost, zaščito in udobje po meri za svoje zaposlene.

Možnosti personalizacije

Personalizirani detajli po meri vašega poklica

V podjetju Rednak z veseljem uresničimo tudi vaše posebne želje in potrebe pri izboru tkanin, barv, funkcionalnih dodatkov in celo vezenja logotipov kot tudi imen vaših zaposlenih.

Možnosti personalizacije, ki so vam na voljo pri naročilu zaščitnih delovnih oblek pod okriljem naše blagovne znamke Pazi name:
– vezena imena in priimki zaposlenih,
– barvne kombinacije po vaših željah in skladnosti s celostno grafično podobo,
– dodatni in skriti žepi,
– način zapenjanja,
– kroji in funkcionalni dodatki (gumbi, neti, barva sukanca …) čisto po vaši meri.

Celostna ponudba

Zaščiteni od glave do pet

Poleg zaščitnih delovnih oblačil vam na enem mestu pod blagovno znamko Pazi name zagotavljamo tudi  bogato in visokokakovostno ponudbo zaščitne delovne opreme, obutve in rokavic, da bodo vaši zaposleni  na delovnem mestu varno in udobno zaščiteni od glave do pet.