ZAŠČITENI OD GLAVE … DO PET

Že od leta 1978 se trudimo, da bi zadovoljili kompleksne potrebe najrazličnejših gospodarskih panog po visokokakovostnih, udobnih in varnih zaščitnih oblačilih za zaposlene. Prepričani smo, da boste pri nas tudi vi našli vrhunsko kakovost, zaščito in udobje za svoje zaposlene. Z veseljem uresničimo tudi vaše posebne želje in potrebe pri izboru tkanin, barv (dvobarvno,trobarvno), funkcionalnih dodatkov(žepi, ojačana kolena…) in celo vezenja ali natis logotipov podjetij kot tudi imen vaših zaposlenih.

Varjenje

Varjenje je panoga, kjer je zaščitno oblačilo zelo pomembno, saj so varilci pri delu zelo izpostavljeni nevarnostim. Zato v našem podjetju ponujamo vrhunsko narejena v Sloveniji delovna zaščitna oblačila.

Pri oblačilih za varjenje je zelo pomembna izbira blaga, saj mora biti za varilce prav posebno, ki je antistatično, ognjevarno  zato v našem podjetju skrbno izberemo blago in ga v lastni proizvodnji obdelamo do zaščitnih oblačil za varjenje (bluza,hlače). Na izdelkih je zvezen znak za ognjevarnost in antistatičnost.

Edini v Sloveniji imamo tudi certificirano ognjevarno antisatično obleko !!! 

 

Poleg delovnih zaščitnih oblačil za varjenje, prav tako v lastni proizvodnji izdelamo:

  • bombažni ali usnjeni predpasnik,
  • usnjen narokavnike, gamaše
  • varilsko usnjeno obleko, ki je lahko v celoti iz usnja ali kombinirana z bombažem.